Skip to main content

Estem en:

Avda. Marignane, 2 · 17600
Figueres, GironaEstem en:

Avda. Marignane, 2 · 17600
Figueres, Girona

La nostra història

120 anys de trajectòria i el mateix entusiasme
La nostra empresa perdura en la memòria de nombroses persones.

Continuem sent una empresa jove

En l'actualitat, Ampurdan Bus opera amb eficiència a través de dues línies semicirculars que connecten Garriguella i Figueres. L'empresa s'ha transformat en un referent de modernitat, complint amb els més exigents estàndards de qualitat i puntualitat. Avui dia, Ampurdan Bus es distingeix com una entitat compromesa amb l'excel·lència en el servei, mantenint una trajectòria que reflecteix la seva constant evolució i adaptació a les necessitats del present.

Ampurdan Bus

L'any 1900, es dona inici al sorgiment de l'empresa que establiria les bases per a l'actualitat. En 1924, s'estableix la primera connexió entre Villajuiga i Figueras, marcant una fita en la història de la companyia. No obstant això, no és sinó fins a l'any 1982 quan se celebra una decisiva Junta General, en la qual s'opta per canviar el nom de Mas Bonavia i Viñas SRC pel més representatiu Ampurdan Bus.

Els nostres autobusos són història viva de l'Alt Empordà
La nostra flota moderna es caracteritza per ser cada dia més confortable i segura.

El nostre compromís

El client és la nostra màxima prioritat, ens esforcem per complaure'l, aquest és el nostre objectiu principal, aspirant al fet que se senti plenament satisfet amb els nostres serveis.

Ampurdan Bus

Fes una reserva de grup

Per al teu grup d'amics, excursions, col·legis... per al que tu vulguis.

Segur que et sorprendrem