Skip to main content

Estem en:

Avda. Marignane, 2 · 17600
Figueres, Girona



Estem en:

Avda. Marignane, 2 · 17600
Figueres, Girona

Som d'aquí, estem prop de tu

Fundada l'any 1900, Ampurdan Bus s'erigeix com una empresa amb una rica tradició en l'àmbit del transport. El nostre compromís és brindar un servei de lloguer d'autocars de la més alta qualitat per a una àmplia gamma d'esdeveniments i ocasions.

Ja sigui per a emocionants excursions o cerimònies de gran importància com bodas, comptem amb una flota moderna i ben mantinguda que garanteix comoditat i seguretat en cada trajecte. Ens enorgullim del nostre equip altament capacitat de conductors, que no sols són experts en la conducció, sinó que també estan compromesos amb la satisfacció i benestar dels nostres clients.

A més de la nostra experiència i fiabilitat, en Ampurdan Bus valorem la puntualitat i el compliment dels itineraris acordats. Entenem que cada esdeveniment té la seva pròpia dinàmica i exigències, per la qual cosa ens adaptem a les seves necessitats específiques per a assegurar-nos que tot transcorri sense contratemps.

Amb Ampurdan Bus, no sols obté un servei de transport excepcional, sinó també una associació compromesa amb la seva satisfacció i èxit en cada ocasió especial.

On trobar-nos